Мими Иванова държи изключително много на външния си вид и това

...
Мими Иванова държи изключително много на външния си вид и това
Коментари Харесай

Мими Иванова определено прекали с поправките

Мими Иванова държи извънредно доста на външния си тип и това става очевидно от вяска нейна обществена изява и освен - тя свети и на фотосите, които разгласяват с нея нейни сътрудници, написа Ретро.

Само преди дни бургаският артист Георги Дюлгеров показа във фейсбук общ кадър с естрадната прима, изработен по време на тяхното посещение в Драматично-културен спектакъл Силистра, на който Иванова наподобява прелестно.

Но какви са нейните секрети и дали се възползва от актуалните козметични процедури?

Едно от първите неща, които Мими Иванова акцентира в изявленията за външния си тип е, че за нея най-важна е естествената хубост. От млада тя е вярвала в това, че всяка жена би трябвало да акцентира своята характерност, а не да се стреми да бъде копие на избрани стандарти.

Мими споделя, че през годините е залагала на натурални способи за поддържане на свежестта.  " Важно е да се грижиш за кожата си от вътрешната страна на открито ", споделя тя. За нея уравновесеното хранене, хидратацията и спокойствието са основни фактори, които способстват за младоликия й външен тип. 

Според слуховете 77-годишната Иванова неведнъж е забелязвана да посещава известна естетична клиника, където постоянно си прави  мезотерапия и инжектиране на ботокс и филъри за оптимално да забави процесите на стареене.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР